maanantai 28. marraskuuta 2011

Keltainen,keltaisempi, keltaisin!

Noniin, on minun aikani aloittaa blogimme teemaviikot. Voin lyhyesti kertoa itsestäni tässä aluksi. Eli olen Oona ja kuten profiilissani käy ilmi, valmennan joukkuevoimistelua. Olen itse myös harrastanut kyseistä lajia (liian :D) monta vuotta, joten rakkauteni lajiin ei ole lakannut, eikä varmasti lakkaakaan! Eilenkin palasin Tampereelta voimistelukilpailuista, nyt on tämän syksyn kilpailut kilpailtu ja hyvä fiilishän jäi varmasti kaikille meistä! Tällä hetkellä opiskelen Kauniaisissa Työväen Akatemiassa kirjoittamista ja tämä syksy on myös koulun osalta ollut oikein hieno. Koulu maistuu liiankin hyvältä, mutta se taitaakin olla ihan positiivista :) (jos mieleenne nyt juolahti kysymys mikä on Työväen Akatemia, voitte ottaa selvää TÄÄLTÄ )

Nyt voisinkin tylsän elämäni jälkeen siirtyä tämän viikon väriin, joka on KELTAINEN!


Keltainen. Mitä teille tulee mieleen keltaisesta?

Keltaisesta minulle tulee ensimmäisenä mieleen aurinko ja kesä. Viime kesä, josta jäi muistoksi rumat varpaankynnet. Älkää käyttäkö huonoja kenkiä festareilla, jos ette halua mustia varpaankynsiä!Lukijat: Mikä oli viime kesän paras muisto?

Tulevaan kesään taas on aivan liian pitkä aika. Pitää kestää kylmä talvi ja kevätkin vielä. Lukijat:Mitä teillä on suunnitteilla ensi kesäksi?

Tähän väliin vähän ”värillistä” musiikkia, joka kannattaa kuunnella. :)

http://www.youtube.com/watch?v=9mWLig0s_9k

kuunnelkaa, hyvät ihmiset, Pendulumia <3

Keltainen. Voin kertoa hieman omasta punaKELTAISESTA sydämestäni. Elikkäs seuraan innolla jääkiekon SM-liigaa, erityisesti Jokereiden pelejä. Minut on kasvatettu Jokeri-faniksi ja olenkin pienestä asti ollut innokas kiekkotyttö. Jokerien kokoonpanot ovat muuttuneet kovasti vuosien aikana ja nykyään juuri ketään ”vanhaa” löytyy kentältä. Rakastuin Ville Peltoseen, Jokerien kultakypärään eli kapteeniin, joka toimi Jokereilla vuodet 2001-2003.( Tällä hetkellä Peltonen kuitenkin pelaa ikävä kyllä Hifkissä, joka voitti viime vuonna Suomen mestaruuden.)
Jokereita valmentaa tällä kaudella Erkka Westerlund ja joukkue onkin tilatoissa neljäntenä. Ensi viikon maanantaina käydään taas taisto Stadin herruudesta Hartwall areenalla kun Jokerit kohtaa Hifkin. Tätä matsia ei voi sivuuttaa, joten itse lähden kohti Areenaa viikon päästä katsomaan kuinka käy ;) Onko jollain lukijalla ennustuksia kuinka peli päättyy? Itse uskon ja toivon että pedot voitetaan; )

Keltainen väri on myös hyvin lähellä kultaista. Kultainen puolestaan on voittajien väri. Se on myös toinen seuramme Sport Club Vantaan väri. Jos joku on kiinnostunut joukkuevoimistelusta tai haluaa lapselleen harrastuksen, tutustukaa sivuihin ja ottakaa yhteyttä. Mainostan tätä vain tämän kerran, mutta meillä on seurallamme Avoimien ovien viikot, joten kiinnostuneet : tervetuloa :)
Nyt on aika lopettaa, keltainen väri on tässä ollut hieman vaikea, mutta muistakaa kommentoinnissa, että sen tulee säilyä hyvässä hengessä! Mielipideasioista ei voi kiistellä, mutta mielipiteitään voi ilmaista :) Keskustelua kehiin toverit!



<3: Oona


ps. en tiedä oliko tässä tekstissä nyt mitään järkeä :D onneksi Saunalahden ihanissa laama-mainoksissa on järkeä!

5 kommenttia:

  1. Hyvä OOna. Hauska aloitus. Tykkäsin.

    VastaaPoista
  2. Tästä se lähtee!
    Ja me kommentoidaan omaa blogia :D
    Mutta kommentoin silti! Kesän paras muisto lomareissu Lappiin ja päivä Norjan vuorten keskellä. Yötön yö ja mahtavat maisemat!

    VastaaPoista
  3. Keltainen: lämpö, aurinko, ilo, kukkaset, auringon nousu ja lasku... Viime kesän mukavin muisto on varmaankin matka etelän lämpöön. Oih kumpa ensi kesänä pääsisi uudestaan... =)

    VastaaPoista
  4. Viime kesän paras muisto:Aurinko,meri ja lämpö! JA KESÄLOMA!!! Joka nyt on muisto vain...
    Kinnostava tämä keltainen väri. Mikalle tuli mieleen yellow snow :0.........

    VastaaPoista